Uusimmat

Steven Spielberg julisti olevansa Tähtien sodan aseistakieltäytyjä

22.06.2016 07:16 Tatu Junni

Hollywoodin legendaarisimpiin ohjaajiin lukeutuva Steven Spielberg on ilmoittanut tekevänsä vain tietynlaista scifiä.

”En aio koskaan tehdä Star Wars -elokuvaa. Se ei ole minun genreni”, Spielberg totesi ensi kuussa ilmestyvän Iso kiltti jätti -elokuvansa promootiokiertueella.

Ilmeisesti ohjaaja tarkoittaa genrellä avaruus-scifiä, sillä tieteiselokuvia Spielberg on ohjannut uransa alusta asti (E.T., Kolmannen asteen yhteys, Jurassic Park, Minority Report, Maailmojen sota…).

”Star Warsin loi tunnetusti kaverini George Lucas – tuo scifin Thomas Edison. Mutta se ei koskaan ollut minun heiniäni. Olen vain fani; katson noita elokuvia siinä missä kuka tahansa muukin”.

Vanhat kaverukset Steven Spielberg ja George Lucas tekevät pitkästä aikaa yhteistyötä kesän 2018 Indiana Jones 5:n merkeissä. Valtavirran elokuvat taakseen jättänyt Lucas on nimittäin luvannut auttaa ystäväänsä toimimalla Indyn tuottajana.

Sen laajempaa paluuta elokuvien pariin ei George Lucas kuitenkaan tiettävästi suunnittele.

Lähde: Toronto Sun

Tatu Junni

Olen toiminut Otavamedian eri sivustojen tuottajana ja toimittajana vuodesta 2007 lähtien. Ensin Plaza.fi:n elokuva- ja musiikkiosio Kaistalla, myöhemmin eDomessa ja Domessa, ja nykyään sitten Muropaketissa. Osallistun juttujen kirjoittamiseen aktiivisesti etenkin elokuvaosiossamme, joka on käsittelemistämme aiheista minulle läheisin.

Muropaketin uusimmat