Uusimmat

Steven Spielbergilta yksi tärkeä paljastus Indiana Jones 5:sta: Indy on ikuinen

16.06.2016 08:35 Tatu Junni

Steven Spielberg on palaamassa yhdessä Harrison Fordin kanssa Indiana Jonesin pariin. Elokuvasarjan viides osa ilmestyy kesällä 2018.

Koska Harrison Ford on jo 73-vuotias, on sangen mahdollista että Indiana Jones 5 jää miehen viimeiseksi esiintymiseksi legendaarisen arkeologisankarin roolissa.

Steven Spielberg ei kuitenkaan aio passittaa Indya manan majoille.

”Voin kertoa Indiana Jones 5:sta yhden asian ja se on etten aio tappaa Harrison Fordia sen lopussa”, Spielberg paljasti The Hollywood Reporterin laajassa haastattelussa, joka löytyy kokonaisuudessaan täältä:

Steven Spielberg on DreamWorks’ Past, Amblin’s Present and His Own Future

Kuten Kristallikallon valtakunnankin kohdalla, viidennen Indiana Jonesin tarina pidetään visusti salassa niin pitkään kuin suinkin mahdollista. Toistaiseksi liikkeellä ei ole edes huhuja käsikirjoituksen sisällöstä, sillä homma on vielä reippaasti kesken.

Tatu Junni

Olen toiminut Otavamedian eri sivustojen tuottajana ja toimittajana vuodesta 2007 lähtien. Ensin Plaza.fi:n elokuva- ja musiikkiosio Kaistalla, myöhemmin eDomessa ja Domessa, ja nykyään sitten Muropaketissa. Osallistun juttujen kirjoittamiseen aktiivisesti etenkin elokuvaosiossamme, joka on käsittelemistämme aiheista minulle läheisin.

Muropaketin uusimmat