Steven Spielbergin uusi elokuva on varmasti yllätys monelle – nyt ohjaaja paljasti, miksi päätti tehdä sen

25.11.2021 09:31 | Muropaketin toimitus

Steven Spielbergin ensimmäinen musikaalielokuva nähdään joulukuussa.

Steven Spielberg ammentaa tunnetusti usein omista lapsuudenkokemuksistaan, ja tämä pätee myös ohjaajan uutuuselokuvaan, joulukuussa nähtävään uusintaversioon West Side Story -musikaalista.

20th Century Studios on julkaissut leffasta mainospätkän, jossa Spielberg muun muassa avaa syitään tehdä viimeksi vuonna 1962 elokuvana ilmestynyt musikaali uusiksi.

– Pohdin pitkään mikä olisi ensimmäinen musikaalini. En ole koskaan pystynyt unohtamaan lapsuuttani. Olin 10-vuotias kun kuuntelin West Side Story -levyä ensimmäisen kerran ja se jätti pysyvän jäljen. Tein itselleni lupauksen – jonain päivänä ohjaat versiosi West Side Storysta, Spielberg selittää.

Ohjaaja sanoo myös, että musikaalin kertomus kahdesta taistelevasta porukasta on nyt ajankohtaisempi kuin koskaan, Yhdysvaltojen jakautuessa yhä enemmän kahtia.

West Side Story -musikaalin uudelleentulkinnan pääosissa nähdään Ansel Elgort (Tony), Rachel Zegler (María), Ariana DeBose (Anita), David Alvarez (Bernardo), Mike Faist (Riff), Josh Andrés Rivera (Chino), Ana Isabelle (Rosalía), Corey Stoll (Lieutenant Schrank), Brian d’Arcy James (Officer Krupke) ja Rita Moreno (Valentina).

Elokuva saapuu teattereihin 8. joulukuuta.

Muropaketin uusimmat