Stranger Things 3: Onko [SENSUROITU] todella kuollut? Näyttelijä itse vastaa

09.07.2019 21:01 | Muropaketin toimitus

Stranger Thingsin kolmas kausi on katsottavissa Netflixissä.

SISÄLTÄÄ KESKEISEN JUONIPALJASTUKSEN UUDESTA KAUDESTA!

Stranger Thingsin kolmas kausi julkaistiin Netflixissä viime viikolla ja koko kauden läpi jo katsoneet tietävät, että kaikki tutut hahmot eivät ehkä selviä hengissä seuraavalle kaudelle. Keskeisin näistä hahmoista on David Harbourin esittämä poliisi Jim Hopper, jonka kohtalo näyttää kauden päätteeksi suhteellisen sinetöidyltä.

Mutta kuten kaikki tiedämme, kun tv-sarjassa ei näytetä hahmon varsinaista raatoa, hänet voidaan vielä ihmepelastumisen kautta palauttaa myöhemmin elävien kirjoihin. Hopperin tapaus oli juuri tällainen: tilanne näytti siltä, ettei siitä voisi mitenkään selvitä, mutta varsinaista kuolemaa ei kuitenkaan katsojille näytetty.

Entertainment Weeklyn haastattelussa Harbour vastaili asiaan ympäripyöreitä: “Mitä oikein voisin kertoa? Tarkoitan, etten itsekään oikein tiedä ja meidän pitää vain nähdä se sitten yhdessä. Sehän on melko tiukka paikka, mihin hän saattaa itsensä lopussa ja siitä, mitä tapahtuu, syntyy aika koskettava tarinankaari. Joten se nyt vaan jätetään näin ja katsotaan, onko sen jälkeen enää elämää, mutta itse en ole vielä varma.”

Kauden lopussahan nähdään kohtaus, missä katsojille selviää, että venäläisillä on amerikkalainen vankinaan. Onkin ymmärrettävästi arveltu, että vankilan oven takana olisi juuri Hopper.

Sarjan toisen luojan, Ross Dufferin, mukaan fanien ei kuitenkaan pitäisi olettaa sen pohjalta mitään.

/Filmin haastattelussa Harbour kuitenkin paljastaa ehkä hieman liikaa. Kierreltyään Hopperin kohtaloa ensin hän heittää toimittajalle vastakysymyksen: “Niin no, näitkö sinä sen krediittien jälkeisen kohtauksen?”. Tämä kuulostaa hyvin vahvasti siltä, että venäläisessä vankilassa on juuri Hopper.

Joudumme kuitenkin odottamaan neljänteen kauteen saakka, ennen kuin selviää, miten Hopper ensinnäkin selvisi ja miksi hän joutui Venäjälle. Mikäli hän siis on todella elossa.

Muropaketin uusimmat