UUSIMMAT

Stranger Things -tähti ei ole ikinä nähnyt yhtäkään Marvel- tai Harry Potter -elokuvaa

03.04.2021 10:32 | Muropaketin toimitus

Millie Bobby Brown aloitti näyttelijäuransa Stranger Thingsissä. Hän on myös mukana uudessa Godzilla vs. Kong -elokuvassa.

Stranger Thingsistä uransa aloittanut näyttelijä Millie Bobby Brown on jo 17-vuotias nuori nainen, joka nähdään seuraavaksi uudessa Godzilla vs. Kong -elokuvassa. MTV Newsin hauskassa haastattelussa (katso video alla) Brown kertoo kasvamisestaan 10-vuotiaasta Stranger Things -tähdestä kohti aikuisuutta.

Toimittajan tehdessä hänelle kyselyn, mistä franchisesta hän pitää enemmän kuin toisesta, Brown paljastaa, ettei ole koskaan nähnyt yhtään Marvel-, DC- tai Harry Potter -elokuvaa.

“En ole nähnyt yhtään Marvel-elokuvaa, koskaan, enkä yhtään DC-elokuvaa. Tiedän, tämä oli todellinen uutinen. Se vaan ei ole ollut minun juttuni. Olen kyllä avoin ajatukselle, mutta minulle ei vaan ole tullut koskaan tunne, että pistänpä nyt tämän elokuvan pyörimään”, Brown selittää.

“Enkä ole koskaan katsonut Harry Potteria. Tiedän, tiedän, tiedän. Minulla on paljon ystäviä, jotka katsovat minua epäuskoisesti, että kuinka ihmeessä. Enkä tiedä miksi”, hän jatkaa.

Syyksi hän kertoo sen, että on niin paljon itse mukana suurissa spektaakkeleissa, että katsoo mieluummin “todellisia tarinoita” ja romantiikkaa.

Katso Brownin haastattelu kokonaisuudessaan tästä videosta: