Uusimmat

“Studio vihasi Batman v Supermania”, ohjaaja Zack Snyder paljasti – Eripura jatkui Justice Leaguea tehdessä

26.03.2021 13:45 Muropaketin toimitus

Zack Snyderin ohjaama Batman v Superman: Dawn of Justice julkaistiin vuonna 2016. Se toimi alkusoittona Justice Leaguelle, josta HBO Nordicilla on nyt julkaistu ohjaajan oma versio.

Ohjaaja Zack Snyder pääsi vihdoin esittämään oman versionsa Justice Leaguesta elokuvateattereissa vuonna 2017 julkaistun version sijaan, kun Zack Snyder’s Justice League julkaistiin HBO:lla. Odotetun elokuvan tiimoilta Snyder on antanut lukuisia haastatteluita, joissa hän on paljastanut Warner Brosin kanssa syntyneen eripuran.

SFX:n tuoreessa haastattelussa Snyder kertoo, että studio vihasi vuonna 2016 julkaistua Batman v Supermania. Hän itse näkee elokuvansa toisiinsa liittyvänä kokonaisuutena, eikä halunnut ryhtyä rikkomaan tätä jatkumoa.

“Minusta tuntuu, että studio suorastaan vihasi Batman v Supermania. Minuun osoitettiin kovaa painetta erottaa Justice League BvS:stä, mitä taas en halunnut tehdä enkä myöskään tehnyt”, Snyder paljastaa.

Tämä riita johti siihen, että studio palkkasi Joss Whedonin kirjoittamaan elokuvaan uusia kohtauksia ja lopulta myös ohjaamaan elokuvateattereissa nähdyn elokuvan loppuun Snyderin siirtyessä perhetragedian vuoksi sivuun.

Nelituntinen Zack Snyder’s Justice League on Suomessa katsottavissa HBO Nordicissa ja elokuva julkaistaan fyysisenä blu-ray- ja 4K-versiona kotiteattereihin toukokuussa.