Studiopomo teki kaikkensa, ettei Jokeri-elokuva toteutuisi – Ja sitten se lopulta keräsi miljardin dollarin lipunmyynnin

09.12.2020 08:50 | Muropaketin toimitus

Warnerin studiopamppu ei todellakaan halunnut Todd Phillipsin ohjaaman ja Joaquin Phoenixin tähdittämän Jokerin toteutuvan.

The Hollywood Reporter on julkaissut pitkän artikkelin, joka kertoo elokuvantekijöiden nyrpeästä suhtautumisesta Warnerin päätökseen näyttää ensi vuonna kaikki ensi-iltaelokuvansa samanaikaisesti teattereissa ja yhdysvaltalaisessa HBO Max -suoratoistopalvelussa.

Alaa järkyttänyttä uutista on kommentoinut kovaäänisesti kukas muu kuin ohjaaja Christopher Nolan.

THR:n juttu pohtii myös, mitä Warnerin viime vuoden Jokeri-jättihitille olisi tapahtunut vastaavassa tilanteessa. Se olisi todennäköisesti päätynyt myös suoratoistoon, jossa miljardin taalan tahkominen on mahdotonta. Jutun kiinnostavinta antia on lisäksi se, että Warner Bros. Pictures Groupin nykyinen puheenjohtaja Toby Emmerich teki kaikkensa, jottei Jokeri-leffa toteutuisi.

Äskettäin Warnerilta kenkää saanut markkinointipomo Blair Rich puolestaan puolusti Jokeria loppuun saakka. Suosittelemme lukemaan THR:n artikkelin kokonaisuudessaan, sillä se sisältää paljon hyviä pointteja.

Muropaketin uusimmat