Uusimmat

Suicide Squad -tähti Joel Kinnaman on hakenut lähestymiskieltoa häirikölleen – Eikä kukaan varmaan ihmettele miksi, kun on kuullut tapauksen yksityiskohdat

09.08.2021 17:00 Muropaketin toimitus

Näyttelijä Joel Kinnaman nähdään myös uusimmassa The Suicide Squad -elokuvassa, missä hän palaa tuttuun rooliinsa Rick Flagina.

Suicide Squad -elokuvistakin tuttu Joel Kinnaman on hakenut lähestymiskieltoa ruotsalaismalli Bella Davisia kohtaan, uutisoi The Hollywood Reporter. Kinnaman itse kertoi asiasta pitkässä Instagram-postauksessaan.

Kinnaman kertoo Davisin uhanneen häntä ja hänen perhettään muun muassa väkivallalla, mikäli näyttelijä ei suostu hänen vaatimuksiinsa, minkä jälkeen näyttelijä kertoo hakeneensa lähestymiskieltoa. Kinnaman paljastaa olleensa naiseen lyhyesti suhteessa vuonna 2018, jolloin oli itse ilman parisuhdetta.

Kahden tapaamisen jälkeen Davis oli ottanut ruotsalaisnäyttelijään yhteyttä uudestaan, jolloin Kinnaman kertoo halunneensa lopettaa yhteydenpidon. Davis oli aloittanut uhkailun ja kiristyksen, mikä oli kulminoitunut kuluvana kesänä siihen, että Davisin veli oli muun muassa osoitellut kiväärillä Kinnamanin manageria.

Nainen oli uhannut kertovansa julkisuuteen Kinnamanin raiskanneen hänet, mikäli tämä ei suostu hänen vaatimuksiinsa – jotka sisälsivät muun muassa 400 000 dollaria asuntoa varten, yhteyksiä Hollywoodiin ja työviisumin.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Joel Kinnaman (@joelkinnaman) jakama julkaisu