Uusimmat

Suicide Squadin kesto paljastettiin – Pienirakkoiset riemuitsevat

29.06.2016 09:27 Aki Lehti

Luvassa ei ole Batman v Superman -tyylistä 2,5 tunnin pläjäystä.

Colliderin tietojen mukaan David Ayerin ohjaama odotettu superpahis-elokuva Suicide Squad on kestoltaan 130 minuuttia pitkä.

Se kuulostaa sopivalta mitalta Dome.fi:n keski-ikäisten ukkojen mielestä, joiden pissinpidätyskyky ei enää ole samaa luokkaa kuin 20 vuotta sitten.

Useat viime aikojen supersankarielokuvista ovat olleet melkoisia järkäleitä, joista olisi hyvällä omallatunnolla voinut leikata ainakin 15-20 minuuttia pois. Captain America: Civil War oli 147 minuuttia pitkä, X-Men: Apocalypse 144 minuuttia ja Batman v Superman: Dawn of Justice -kidutus kesti151 minuuttia.

Batman v Superman julkaistaan elokuussa Blu-rayna, jolta löytyy kolme tuntia pitkä, R-ikärajoituksen saanut rankempi Ultimate Edition.

Suicide Squad on ohjaaja Ayerin mukaan valmis värimäärittelyä ja äänimiksausta myöten. Elokuvan Suomen ensi-ilta on 5. elokuuta.

Lähde: Collider

Aki Lehti

”Olen Muropakettia vuodesta 2010 asti avustanut freelancetoimittaja, jonka ominta alaa on popkulttuuri – musiikki, elokuvat ja kirjallisuus. Muroon rustaan lähinnä elokuva- ja tv-arvosteluja sekä niihin liittyviä uutisia ja haastatteluja. Kirjoitan säännöllisesti myös Keskisuomalaiseen, Savon Sanomiin, Karjalaiseen ja Etelä-Suomen Sanomiin. Tekstejäni on julkaistu myös esimerkiksi Helsingin Sanomissa, HS Metrossa ja useissa asiakaslehdissä. Levyarvosteluja olen kirjoittanut reilun 20 vuoden aikana lähes 1500 kappaletta ja henkilöhaastatteluja myös melkein nelinumeroisen määrän. Lempparielokuvani ovat usein niitä, jotka eivät Suomessa pääse laajempaan levitykseen, eli leffafestarikama laidasta laitaan. Lähellä sydäntä ovat esimerkiksi amerikkalainen indie-elokuva ja korealaistuotannot. Vapaa-aikani kuluu elokuvien lisäksi musiikin, kirjojen ja sarjakuvien parissa kyynelehtiessä.”

Muropaketin uusimmat