UUSIMMAT

Suomalainen kauhuelokuva Black Blooded Brides of Satan Etelä-Afrikkaan ja Englantiin

02.09.2009 13:34 Muropaketin toimitus

Kotimaisen Blood Ceremony Films tuotantoyhtiön neljäs kokopitkä elokuva ”Black Blooded Brides of Satan” on valittu vuoden 2009 South African Horror Fest ohjelmistoon. Suomalaista kauhuelokuvaa on esitetty aikaisemminkin kyseisellä festivaalilla, sillä viime vuonna Blood Ceremony Filmsin ”Succubus” elokuva oli niin ikään festivaaliohjelmistossa.

Tapahtuma järjestetään Kapkaupungissa Etelä-Afrikassa 29.10.-5.11.2009 ja ne ovat järjestyksessä viidennet. Festivaalien toimesta on myös esitetty myös toive tekijöiden saapumisesta paikan päälle kertomaan elokuvan tekemisestä Eurooppalaisesta näkökulmasta nuorille elokuvantekijöille.

http://www.horrorfest.info

Tätä ennen ”Black Blooded Brides of Satan” elokuva esitetään kuitenkin Portobello Film Festival tapahtumassa Lontoossa, Isossa-Britannissa perjantaina 4.9.2009. Elokuvan esittelee ennen näytöstä Westbourne Studioilla elokuvan ohjaaja/tuottaja Sami Haavisto, sekä Markus Salo, joka on elokuvan yksi pääosan esittäjistä. Portobello Film Festival, 3-20 September 2009 – The biggest celebration of independent film in Europe

http://www.portobellofilmfestival.com

Elokuva on saanut myös USA ensi-iltansa elokuussa keski-lännen suurimmilla genre-elokuvafestivaaleilla Kentuckyssa, Louisvillessä Fright Night Festivaaleilla.

http://www.frightnightfilmfest.com

Muropaketin uusimmat