Suomalaisen Batman-elokuvan tekijät kaipaavat apuasi

17.06.2013 09:00 | Muropaketin toimitus

Batman

Dome.fi on uutisoinut useaan otteeseen suomalaisesta Batman-elokuvasta Crime Alley, jonka julkaisu ajoittuu tällä tietoa ensi syksylle. Nyt lyhytelokuvan tekijät kaipaavat apuasi.

Crime Alleyta työstetään omakustannepohjalta, mutta myös Batman-fanien apua arvostetaan. Indiegogossa on käynnissä joukkorahoituskampanja, jonka kautta halukkaat voivat tarjota taloudellista tukea elokuvantekijöille. Keräys on käynnissä vielä pari viikkoa ja osallistua voi täällä. Saaduilla tuloilla on tarkoitus saada Crime Alleyn ”tuotanto loppuun laadusta tinkimättä”, eli ei, juhannussimoihin ei lahjoitettuja taaloja tuhlata.

Luonnollisesti Crime Alleyn tekijät tarjoavat kiitosten lisäksi ”lahjoja” tukijoukoilleen, joten tarjolla on muutakin kuin hyvää mieltä.

Pekka Paalasen ohjaaman Crime Alleyn tapahtumat sijoittuvat Gotham Cityn maisemiin, kuusi vuotta Batmanin eläkkeelle siirtymisen jälkeen. Lyhärin tuotantotiimi koostuu 30 alan ammattilaisesta. Rooleissa nähdään suomalaisille jo entuudestaan tuttuja kasvoja kuten Mikko Vihma, Anna Easteden, Juha-Pekka Mikkola ja Alisa Ranta-aho sekä ”uusia ulkomaisia tuttavuuksia”.

Lue myös:

Merkkaa jo nyt kalenteriisi: Ainutlaatuinen tilaisuus tavata Batman ja Kissanainen Helsingissä

Suomalainen Batman-elokuva ei riitä – luvassa on myös sarjakuva

Suomalainen Batman-ohjaaja: ”Emme kilpaile Christopher Nolanin elokuvien kanssa”

Suomalainen Batman-näyttelijä ei pääse supersankariseikkailussa ääneen lainkaan

Ensimmäinen traileri suomalaisesta Batman-elokuvasta Crime Alley

Seuraava Batman-elokuva on suomalaisohjaajan tekemä

Haastattelu: Batman-ohjaaja Pekka Paalanen tietää, kuinka Helsinki muutetaan Gotham Cityksi

Teksti: Tatu Junni