Suomalaisen zombiesotaelokuva War of the Deadin maailman ensi-ilta sujui hienosti [video]

07.11.2011 10:39 | Muropaketin toimitus

Marko Mäkilaakson käsikirjoittama ja ohjaama War of the Dead -elokuva sai vuosien odotuksen jälkeen maailmanensi-iltansa Toronton After Dark Film Festival -tapahtumassa lokakuun loppupuolella.

War of the Dead on saksalais-italialais-liettualainen yhteistuotanto, joka yhdistää sota- ja kauhugenret. Elokuvan päärooleissa nähdään Andrew Tiernan, Mikko Leppilampi, Samuli Vauramo, Antti Reini, Andreas Wilson ja Jouko Ahola.

Ohjaaja Marko Mäkilaakso kommentoi War of the Deadin ensiesitystä After Dark -festivaaleilla Dome.fi:lle seuraavasti:

”Kaikki meni hienosti Torontossa. 700-paikkainen teatteri oli täynnä ja tunnelma upea! Itse olin aika hermostunut ”hard core” -kauhuleffafanien edessä, mutta kaikki meni hyvin! Tietenkin leffa jakoi mielipiteitä kuten aina, mutta festarin johtajan sanoja lainaten ’se oli hitti'”.

 

Muutama media on jo ehtinyt arvostella War of the Deadin. Kriitikoiden näkemykset löytyvät seuraavien linkkien takaa: Fangoria, Sound on Sight, T Mak World, Entertainment Maven, & Toronto Film Scene.

Fangoria on tehnyt arvostelun ohella elokuvasta myös haastattelun:

 

Lue myös:

Haastattelussa zombiesotaelokuvan War of the Dead ohjaaja Marko Mäkilaakso: ”Nyt tuntuu hienolta!”

Suomalainen zombiesotaelokuva War of the Dead saa ensi-iltansa vuosien odotuksen jälkeen

Kuva: After Dark Film Festival (Hannu-Pekka Vitikainen, Marko Mäkilaakso, festivaalin edustaja Christian Burgess ja Jouko Ahola)