Suosikkisarja jatkuu kahden viikon päästä: Tältä näyttää Penny Dreadful: City of Angelsin uusi traileri

14.04.2020 08:00 Muropaketin toimitus

Uusi Penny Dreadful -sarja sijoittuu 1930-luvun Los Angelesiin.

Showtime-kanavan Penny Dreadful -sarjan luoja John Logan vastaa myös uudesta Penny Dreadful: City of Angels -kauhudraamasta, josta on nyt julkaistu uusi traileri.

Kahdeksasta jaksosta koostuvaa ensimmäistä kautta tähdittävät Nathan Lane sekä Natalie Dormer. Mukana ovat myös muun muassa Daniel Zovatto, Kerry Bishé, Rory Kinnear, Adriana Barraza, Michael Gladis, Jessica Garza ja Johnathan Nieves.

Penny Dreadful: City of Angels sijoittuu 1938 Los Angelesiin, keskelle yhteiskunnallisia ja poliittisia jännitteitä. Kun raaka murha järkyttää kaupunkia, etsivä Tiago Vega (Zovatto) ja hänen työparinsa Lewis Michener (Lane) sotkeutuvat vyyhtiin, joka tuo esiin Los Angelesin monipuolisen menneisyyden aina kaupungin ensimmäisten moottoriteiden rakentamisesta sen syvään juurtuneisiin meksikolais-amerikkalaisiin kansanperinteisiin. Tarinaan kietoutuvat myös Kolmannen valtakunnan vakoilutoimet sekä kiihkeiden radiopuheiden nousu.

Penny Dreadful: City of Angelsia kuvaillaan sekoitukseksi 1930-luvun lopun aitoja, tulenarkoja teemoja ja yliluonnollisia elementtejä.

Sarja alkaa Suomessa HBO Nordicilla 27. huhtikuuta.

Muropaketin uusimmat