Super Mario Brosista tehdään vihdoinkin ”oikea” elokuva – Tekijätiimissä on mukana erittäin tärkeä tekijä

05.05.2021 12:20 | Muropaketin toimitus

Super Mario -elokuvaa tekemässä on myös todellinen pelimaailman legenda.

Nintendo on tekemässä Super Mario -elokuvaa yhdessä Illumination-studion kanssa, joka tunnetaan muun muassa Minions- ja Itse Ilkimys -animaatioleffoista. Projektista ei vielä tiedetä paljonkaan, mutta nyt Comic Book raportoi kiinnostavan tiedon projektin kulisseista.

Nintendo-pomo Shuntaro Furukawa on tuoreessa haastattelussa paljastanut, että itse Shigeru Miyamoto on mukana elokuvan tekijätiimissä. Miyamoto tunnetaan tietysti Super Marion alkuperäisenä luojana ja lukuisten Nintendon hittisarjojen kehittäjänä.

”Emme todellakaan pyytäneet Illuminationia tekemään kaikkea”, Furukawan kerrotaan sanoneen. ”Herra Miyamoto on erittäin tiiviisti mukana tämän elokuvan tuotannossa.”

Kukaan ei vielä tiedä, millainen elokuva Super Mariosta seuraavaksi saadaan aikaan. Miyamoton osallistuminen projektiin voi kuitenkin tarkoittaa, että tuleva leffa olisi ainakin uskollisempi Mario-peleille, kuin vuoden 1993 parjattu Super Mario Bros.

LUE MYÖS:  Videopelileffojen kalkkunat ja klassikot, osa 8/8: Super Mario Bros on aliarvostettu ja upea sekasotku, jotka naurattaa varmasti

Uuden Super Mario -elokuvan on tarkoitus saada ensi-iltansa vuonna 2022.