Uusimmat

Supereläimet valloillaan ja välissä vain Dwayne Johnson – uusi traileri toimintaseikkailusta Rampage

18.11.2017 11:03 Muropaketin toimitus

Dwayne ”The Rock” Johnsonin tähdittämästä Rampagesta on nyt julkaistu ensimmäinen traileri. Siinä jytistävät niin valtavat pedot kuin aseetkin.

Löyhästi vuonna 1986 julkaistuun videopeliin pohjautuva toimintaseikkailu Rampage saa ensi-iltansa ensi huhtikuussa. Elokuva kertoo kädellisiä tutkivasta David Okoyesta (Dwayne Johnson), joka viihtyy lajitovereitaan paremmin tutkittaviensa parissa. Hän on muodostanut ystävyyssuhteen älykkään, George-nimisen gorillan kanssa.

Sitten geneettinen koe menee pieleen ja lempeästä ihmisapinasta tulee sen myötä raivoava hirviö. Myös joukko muita suurpetoja on joutunut Georgen tapaan altistetuksi ja nämä uudet supereläimet alkavat kylvää tuhoa ympäri Pohjois-Amerikkaa. Okoye tiimeineen kiirehtii kehittelemään vastalääkettä ennen kuin uhatuksi joutuu koko maapallo – sekä pelastaakseen samalla ystävänsä.

Keskeisissä rooleissa nähdään mm. Naomie Harris (Moonlight), Malin Akerman (Watchmen), Jake Lacy (Girls), Joe Manganiello (Magic Mike, True Blood) ja Jeffrey Dean Morgan (The Walking Dead). Rampagen ohjaa Brad Peyton (San Andreas) ja käsikirjoituksesta ovat vastanneet Ryan Engle, Ryan Condal ja Carlton Cuse.

Rampage saa ensi-iltansa Yhdysvalloissa 20. huhtikuuta, 2018. Mahdollisesta Suomen ensi-illasta ei ole vielä tietoa.