Supernaturalista pyörähtää käyntiin jo 13. tuotantokausi – katso tuore traileri

25.09.2017 14:50 | Muropaketin toimitus


Demoneita metsästävistä veljeksistä kertova tv-sarja Supernatural jatkuu tänä syksynä. Jo 13 tuotantokautta eteenpäin porskuttaneesta katsojasuosikista on julkaistu uusi, pidennetty traileri.

Vuonna 2005 alkanut, alun perin Eric Kripken luoma tv-sarja Supernatural kertoo kahdesta veljeksestä, Sam ja Dean Winchesteristä (Jared Padalecki ja Jensen Ackles), jotka metsästävät demoneita ja muita yliluonnollisia hirviöitä. Alkujaan urbaanilegendoista ideoita ammentava sarja syveni nopeasti kattamaan elementtejä mytologioista, uskonnoista ja muista saduista ja taruista – oikeastaan kaikkea mahdollista taivaan ja helvetin väliltä.

Supernatural on tällä hetkellä pisimpään pyörinyt, amerikkalainen näytelty fantasiasarja, ja siitä alkaa tänä syksynä jo peräti 13. tuotantokausi. Sarjan showrunnereina toimivat tätä nykyä Andrew Dabb ja Robert Singer.

13. tuotantokausi toimii myös alkusysäyksenä Supernaturalin spin-offina mahdollisesti julkaistavalle tv-sarjalle Wayward Sisters. Uuden sarjan on suunniteltu rakentuvan sheriffi Jody Millsin (Kim Rhodes) ympärille.

Supernaturalin 13. kausi alkaa Yhdysvalloissa 12. lokakuuta.