Suru-uutisia Yön ritarin paluun bonusmateriaaleista ja pari uutta kuvaa Limited Mask Editionista

28.09.2012 09:12 | Muropaketin toimitus

Yön ritarin paluu

Uutisoimme eilen Yön ritarin paluun DVD- ja Blu-ray-julkaisuista. Nyt niiden bonusmateriaaleista on saatu lisää tietoa. Lisäksi tarjolla on pari uutta kuvaa Limited Mask Edition -boksista.

Limited Mask Edition sisältää Batmanin murskatun naamion ohella Christopher Nolanin elokuvasta kaikki mahdolliset versiot.

Entertainment Weeklyn mukaan Yön ritarin paluun Blu-ray sisältää runsaasti ekstroja, mutta ei valitettavasti lainkaan poistettuja kohtauksia saati ohjaajan versiota, mikä tosin paljastettiin jo aikaisemmin. Luvassa on kuitenkin dokumentit The Journey of Bruce Wayne ja 17-osainen Ending The Knight sekä taidegallerioita, trailereita ja muuta jännää.

DVD:n bonusmateriaalit ovat paljon köyhemmät: tarjolla on vain Journey of Bruce Wayne -dokumentti. Lisätietoa Yön ritarin paluun bonusmatereeleista on luvassa lähiaikoina. Suomessa julkaisut saapuvat kauppojen hyllyille 28. marraskuuta.

Yön ritarin paluu

Yön ritarin paluu

Lue myös:

Kuvat julki Yön ritarin paluun hopeakiekoista – keräilijöille tarjolla erikoispainos Batmanin naamion kera

Teksti: Tatu Junni
Lähde: Entertainment Weekly

Keskustelu

@1.

Omistan n. 2 500 elokuvaa (dvd) sekä y-hden blu-ray elokuvan. Jatkossakin aion ostaa dvd’ versioita elokuvista. Elokuvan pitää mielestäni olla dvd tasosia, yksi syy miksi en tykkää 3D elokuvista, kun tuntuu etten saisi kosketusta elokuvaan, sama pätee blu-ray formaatteihin.

@1. Minä esimerkiksi ostan. Ei ole blu-ray-soitinta eikä hd-telkkaa, vaan läppärillä lähinnä katselen ja sillä ei blu-ray-levyjä voi toistaa.

Sitä paitsi lukemattomia klassikoita on vielä julkaisematta blu-raynä, ja esim. Indiana Jonesit ja Tappajahai on nekin vasta blu-raylle tulleet.

Ihmettelen jos joku elokuvia vähänkään enemmän katsova ostaa enää DVD-levyjä, siksi tuskin ketään nuo puutteet suuremmin haittaavat.

Muropaketin uusimmat