Syksyn odotetuimman kauhusarjan julisteet paljastavat uusien jaksojen nimet

01.10.2020 09:15 | Muropaketin toimitus

Netflixissä nähtävä The Haunting of Bly Manor on antologiasarja The Haunting of Hill Housen kakkoskausi.

Netflix on julkaissut yhdeksän uutta julistetta odotetusta The Haunting of Bly Manor -kauhusarjasta, jotka paljastavat sen jaksojen nimet. The Haunting of Bly Manor on jatkoa kaksi vuotta sitten ensi-iltansa saaneelle The Haunting of Hill House -sarjalle.

Myös The Haunting of Bly Manorista vastaa ensimmäiseltä kaudelta tuttu sarjan luoja Mike Flanagan, joka toimii käsikirjoittajana, ohjaajana ja tuottajana. Uusi tarina ammentaa Henry Jamesin The Turn of The Screw -pienoisromaanista, mutta Flanaganin mukaan inspiraationa on ollut useampi Jamesin kauhukertomus.

The Haunting of Hill Housessa nähty Victoria Pedretti on mukana myös uudessa sarjassa, mutta hän esittää eri hahmoa. Sarjassa esiintyvät myös muun muassa Hannah Grose, Henry Thomas, Amelia Eve, Rahul Kohli, Tahirah Sharif ja Oliver Jackson-Cohen.

Yhdeksästä jaksosta koostuva The Haunting of Bly Manor julkaistaan Netflixissä 9. lokakuuta. Muropaketti ehti jo katsoa uutuuden kokonaisuudessaan, mutta valitettavasti emme saa kertoa siitä vielä yhtikäs mitään. Sarjan arvostelu julkaistaan ensi viikolla.

Muropaketin uusimmat