UUSIMMAT

Sylvester Stallone vahvisti The Expendables 4:n – luvassa ”jotain erilaista”

04.01.2017 07:39 | Muropaketin toimitus

The Expendables -elokuvasarjasta ei ole kuulunut hyvään aikaan mitään uutta. Eläkeikään ehtineiden toimintatähtien pullistelut kuitenkin jatkuvat, lupaa Sylvester Stallone.

Vuodenvaihteessa Sylvester Stallone julkaisi Facebook-sivullaan lentokoneessa kuvatun videon, jossa hän lupasi The Expendables 4:n yllättävän katsojat.

”Aiomme tehdä parhaamme, mutta mielestäni meillä on hyvä meininki päällä. Meillä on mahtavia ideoita. Uskon että kaikki odottavat seuraavalta elokuvalta jotain erilaista ja sen me aiomme heille tarjotakin”, näyttelijä vakuutteli ja muisteli perään Cliffhangerin tekemistä.

The Expendables 4:n ensi-illan tarkasta ajankohdasta ei ole vielä tietoa, mutta tiettävästi elokuva aiotaan julkaista vuoden 2018 aikana.

Ensimmäinen The Expendables näki päivänvalon vuonna 2010. Jatko-osat se sai vuosina 2012 ja 2014. Elokuvista parhaiten on menestynyt The Expendables 2, joka keräsi kasaan 305 miljoonan dollarin lipputulot. Ensimmäinen The Expendables ylsi 274 miljoonaan ja pettymyksenä pidetty kolmas osa teiniystävällisyydestään huolimatta – tai juuri sen takia – vain 214 miljoonaan.