Uusimmat

Mitä vit…? Gods of Egypt vaikuttaa alkuvuoden 2016 surkeimmalta leffalta

18.11.2015 07:15 Tatu Junni

Nyt närästää! Nyt närästää ja niin maan perkeleesti.

Jos ison budjetin tehoste-elokuva saa ensi-iltansa tammi-helmikuussa, on turha odottaa näkevänsä lajityypin uutta klassikkoa. Studioilla kun on tapana tuoda sydäntalvella teattereihin sellaiset elokuvat, joissa ei nähdä todellista potentiaalia – ja jotka aika usein sitten ovatkin totaalisia kalkkunoita.

Hyvä esimerkki tästä mallista on viime vuonna ilmestynyt Nouseva Jupiter.

Ensi vuoden kökkelikakkelikuninkaaksi saatetaan hyvinkin kruunata Alex ”The Crow” Proyasin Gods of Egypt, josta on nyt julkaistu ensimmäinen traileri. Elokuva näyttää ihan karmealta digisotkulta. Esimakua tästä saatiin jo viime viikolla julisteiden muodossa, mutta ihan näin muovista pöljäilyä emme osanneet odottaa.

Vaan pakkohan Gods of Egypt on nähdä. Kunnon roskaa kun tapittaa aina ilokseen, vaikkei elokuvasta Gerard Butleria isompia tähtiä löytyiskään.

Tatu Junni

Olen toiminut Otavamedian eri sivustojen tuottajana ja toimittajana vuodesta 2007 lähtien. Ensin Plaza.fi:n elokuva- ja musiikkiosio Kaistalla, myöhemmin eDomessa ja Domessa, ja nykyään sitten Muropaketissa. Osallistun juttujen kirjoittamiseen aktiivisesti etenkin elokuvaosiossamme, joka on käsittelemistämme aiheista minulle läheisin.

Muropaketin uusimmat