Syytökset seksuaalisesta hyväksikäytöstä eivät vakuuttaneet studiota: X-Men-ohjaaja Bryan Singer on yhä tekemässä Red Sonja -leffaa

25.01.2019 17:02 | Muropaketin toimitus

Conan-kirjailija Robert E. Howardin luomaan hahmoon pohjautuva Red Sonja julkaistiin elokuvana ensimmäisen kerran vuonna 1985. Nimiroolissa nähtiin tuolloin Brigitte Nielsen.

Vuonna 1985 ilmestyneen Red Sonja -seikkailuelokuvan uusintaversiota on puuhattu vuosia. Viimeksi sellainen oli suunnitteilla vuonna 2009, ohjaajana Robert Rodriguez, mutta Jason Momoan tähdittämän Conan Barbaari -remaken floppaamisen jälkeen myös tämä projekti jäädytettiin. Nyt Red Sonjaa lämmitellään jälleen ja ohjaajaksi on ollut kiinnitettynä X-Men-ohjaaja Bryan Singer.

Singerin maine on kärsinyt viime vuosina, sillä hänen on vihjailtu käyttäneen seksuaalisesti hyväkseen jopa alaikäisiä. Viimeisimpänä ohjaajaa syytetään neljän miehen suunnalta seksuaalisesta hyväksikäytöstä heidän ollessaan vielä alaikäisiä.

Tuotantoyhtiö Millennium Films on kuitenkin Varietyn mukaan vahvistanut, että huolimatta syytöksistä Singer jatkaa Red Sonjan ohjaksissa ja lisää tiedotteessaan: “Amerikassa ihmiset ovat syyttömiä kunnes toisin todistetaan”.

Muropaketin uusimmat