Taas lisää Stephen Kingiä: Netflix julkaisi ensimmäisen trailerin 1922-kirjan elokuvaversiosta

25.09.2017 07:57 | Muropaketin toimitus

Näyttelijä Thomas Jane palaa takaisin kirjailija Kingin maailmaan.

Netflix on julkaissut trailerin täyspitkästä 1922-elokuvastaan, joka on striimauspalvelun alkuperäistuotantoa ja perustuu Stephen Kingin saman nimiseen novelliin. Elokuvan pääosassa nähdään Thomas Jane, joka on aiemmin esiintynyt kahdessa King-adaptaatiossa, eli vuoden 2007 The Mist -elokuvassa ja vuoden 2003 Unensieppaaja – Dreamcatcher -leffassa, jotka molemmat olivat mitä olivat.

1922 näyttää ainakin trailerinsa perusteella lupaavalta. Sen tarina kerrotaan Janen esittämän epäluotettavan Wilfred Jamesin näkökulmasta, joka tunnustaa tappaneensa vaimonsa Arletten Nebraskassa. Haudattuaan ruumiin hän huomaa rottien alkavan ahdistella häntä ja uskoo vaimonsa riivavan häntä haudan takaa.

Janen lisäksi elokuvassa nähdään Molly Parker (Deadwood, House of Cards), Dylan Schmid (Once Upon a Time, Horns), Kaitlyn Bernard (R.L. Stine’s The Haunting Hour, The Healer), Brian d’Arcy James (Spotlight, Smash) ja Neal McDonough (Captain America: The First Avenger, Legends of Tomorrow).

1922-elokuvan on käsikirjoittanut ja ohjannut Zak Hilditch (These Final Hours) ja se tulee tarjolle Netflixiin 20. lokakuuta. Myös Kingin kirjaan perustuva Gerald’s Game – Julma leikki nähdään striimauspalvelussa jo 29. syyskuuta.