Uusimmat

Taas pistetään yksi kauhuklassikko uusiksi: Child’s Playn kauhunukke Chucky taistelee ensi vuonna katsojista Toy Story 4:n kanssa

14.11.2018 11:57 Muropaketin toimitus

Child’s Play -kauhuelokuvan uusintaversio saapuu teattereihin ensi kesäkuussa.

Orion Pictures on julkaissut ensimmäisen julisteen Child’s Play -kauhuelokuvan rebootista, joka saa ensi-iltansa 21. kesäkuuta 2019. Kohderyhmä on tietysti eri, mutta studiolla vaikuttaa olevan luottoa uusintaversioon, sillä samana päivänä ensi-iltansa saa aivan taatusti kaikkien listojen kärkeen ampaiseva Disneyn ja Pixarin Toy Story 4.

Uuden Child’s Playn pääosassa nähdään Aubrey Plaza äitinä joka antaa Chucky-nuken syntymäpäivälahjaksi pojalleen. Mukana ovat myös Brian Tyree Henry, Gabriel Bateman, Beatrice Kitsos, Ty Consiglio ja Carlease Burke. Elokuvan ohjaa Lars Klevber (Polaroid) Tyler Burton Smithin (Kung Fury) käsikirjoituksen pohjalta.

Alkuperäinen Child’s Play sai kuusi jatko-osaa. Ainakin uusintaversion julisteessa käytetään originaalielokuvista tuttua fonttia, mutta uuden version tarpeellisuudesta voi taas olla monta mieltä. Samana päivänä saa ensi-iltansa myös The Grudge – Kauna -elokuvan jenkkiversion uusintaversio, mutta siitä ei tässä vaiheessa sen enempää, sillä arvaatte varmaan mitä mieltä olemme moisesta teoksesta.

Muropaketin uusimmat