Tähän kohtaukseen Paluu tulevaisuuteen -klassikon käsikirjoittaja Bob Gale ei ole lainkaan tyytyväinen

23.10.2020 09:35 Muropaketin toimitus

Paluu tulevaisuuteen -trilogia julkaistiin ensimmäistä kertaa 4K UHD -formaatissa.

Paluu tulevaisuuteen -elokuvan 35-vuotissyntymäpäivän kunniaksi koko trilogia julkaistiin Suomessakin pari päivää sitten 4K UHD -formaatissa ensimmäistä kertaa. 4K Blu-ray -boksi sisältää sisältää yli tunnin verran tuoreita lisäherkkuja. Mukana on esimerkiksi sittemmin suosioon nousseiden näyttelijöiden koekuvauksia ja katsaus Paluu tulevaisuuteen -musikaaliin.

Elokuvien käsikirjoittaja Bob Gale promoaa juhlajulkaisua Comicbook.comin haastattelussa, jossa hän paljastaa myös mihin ensimmäisen elokuvan kohtaukseen hän ei ole lainkaan tyytyväinen. Kyseessä on Marty McFlyn legendaarinen Johnny B. Goode -veto.

– Minua ärsyttää joka kerta kun näen sen. Emme ehtineet tehdä erikoistehosteista niin hyviä kuin halusimme. Kun Marty alkaa kadota ja hän katsoo kättään, niin näemme sen läpi, mutta käden keskelllä on myös reikä. Miksi ihmeessä? No, meiltä loppui yksinkertaisesti aika kesken, Gale kertoo.

Kohtausta ei onneksi ole kuitenkaan lähdetty korjamaan jälkikäteen, josta kunnian saa juurikin Gale sekä ohjaaja Robert Zemeckis. Heidän ansiostaan Paluu tulevaisuuteen -trilogia ei ole myöskään saanut jatkoa tai uusintaversiota.

Suosittelemme tsekkaamaan boksin kattavan arvion Blu-ray.comista.

Muropaketin uusimmat