Taika Waititi suuntaa katseensa Karibialle – Thor-ohjaaja puuhaa nyt HBO Maxille merirosvoaiheista komediasarjaa

06.01.2021 18:00 | Muropaketin toimitus

Taika Waititin tuleva HBO Max -komediasarja on nimeltään Our Flag Means Death.

What We Do in the Shadowsin, Thor Ragnarokin ja Jojo Rabbitin kautta uusiseelantilainen Taika Waititi on lunastanut paikkansa yhtenä viime aikojen omaperäisimmistä elokuvantekijöistä. Nyt Comic Book uutisoi, että Waititi puuhaa uutta tv-sarjaa HBO Maxille, ja sarjan aihe kuulostaa täydellisesti Waititille sopivalta.

Tuleva komediasarja on nimeltään Our Flag Means Death ja se kertoo merirosvoporukasta. Uutisen mukaan sarja kertoo Rhys Darbyn esittämästä varakkaasta farmarista, Stede Bonnetistä, joka keski-iän kriisissään päätyy kapteeniksi merirosvolaivalle nimeltä Revenge. Hän ei kuitenkaan tiedä merirosvona olemisesta oikein mitään.

Stede Bonnet on historiallinen hahmo, jonka kerrotaan eläneen merirosvona Karibialla 1700-luvun alussa ja toimineen yhteistyössä muun muassa Edward “Blackbeard” Teachin kanssa.

Waititi työstää uutta sarjaa yhdessä David Jenkinsin, Garrett Baschin ja Dan Halstedin kanssa. Jenkins toimii sarjan luojana ja showrunnerina. Waititin rooli on ohjata sarjan pilottijakso ja toimia vastaavana tuottajana.

Our Flag Means Deathin julkaisuaikataulu ei ole vielä tiedossa.

Muropaketin uusimmat