Tällä viikolla Finnkinon teattereissa: Elokuva, jossa näyttelijät panevat oikeasti

09.11.2015 07:40 | Tatu Junni

Gaspar Noén ohjaama ja käsikirjoittama Love on syksyn puhutuimpia ensi-iltoja. Suomen teattereihin se saapuu perjantaina 13. marraskuuta.

Love esitettiin ensimmäistä kertaa Cannesin filmifestivaaleilla keskiyön näytöksenä, ja sai välittömästi aikaan kansainvälisen kohinan. Runsaasti sensuroimatonta – ja aitoa – seksiä sisältävän elokuvan pääosissa nähdään Aomi Muyock, Karl Gusman, Klara Kristin, Juan Saavedra sekä Gaspar Noé itse.

3D-tehosteen lihallisiin iloihin yhdistävä Love on kertomus olemassaolosta, nautinnosta ja rakkaudesta, erityisesti ruumiillisesta rakkaudesta.

Aamuvarhaisella, tammikuun ensimmäisenä päivänä Murphyn puhelin soi. Hän nousee vuoteestaan nuoren vaimonsa viereltä, kantaa kaksivuotiaan poikansa vanhempien sänkyyn ja kuuntelee viestin vastaajastaan. Viestin jättäjä on Murphyn entisen tyttöystävän Electran äiti, joka on huolissaan tyttärestään. Tämä on ollut kateissa jo jokin aikaa, ja äiti pelkää jotain pahaa tapahtuneen.

Loputtomalta tuntuvan päivän aikana Murphy istuu yksin asunnossaan miettien myrskyisää romanssiaan Electran kanssa. Niitä kahta vuotta intohimon paloa, rajojen etsintää, ja virheitä jotka maksoivat Murphylle tämän elämän rakkauden.

Rankasta kuvakielestään huolimatta Lovea esitetään jopa Finnkinon teattereissa. Elokuvan ikäraja on K18.