Uusimmat

Tältä näyttää Bruce Willisin uusin halvalla tehty jämäleffa, jota kukaan ei muista enää ensi vuonna

21.10.2021 08:24 Muropaketin toimitus

Bruce Willis on tehnyt taas yhden jämäelokuvan Edward Draken ja Corey Largen kanssa.

RLJE Films on julkaissut trailerin ja julisteen Bruce Willisin Apex-elokuvasta, jonka ohjaajana toimii jälleen Edward Drake, joka vastaa myös käsikirjoituksesta yhdessä Corey Largen kanssa.

Drake ja Large vastasivat myös viime keväänä ilmestyneestä Willis-leffa Cosmic Sinistä, josta Rotten Tomatoesissa on pitänyt vain 3 prosenttia kriitikoista, ja Metacriticissä kriitikkoarvosana on 9/100 (!) Parivaljakko käsikirjoitti myös Willisin Breach-hirvityksen. Suomessa kammotukset saivat ensi-iltansa samana päivänä vuokrapalveluissa viime maaliskuussa.

Apex-elokuvassa Willis on tietysti ex-kyttä, joka on tuomittu murhasta. Hänellä on kuitenkin mahdollisuus päästä vapauteen osallistumalla Apex-peliin, jonka osallistujat jahtaavat ja yrittävät tappaa miehen.

Elokuvassa nähdään myös muun muassa käsikirjoittaja Large, Neal McDonough, Alexis Fast, Nels Lennarson, Lochlyn Munro, Megan Peta Hill ja Trevor Gretzky.

Apex saa Yhdysvalloissa ensi-iltansa 12. marraskuuta, tietysti suoraan VOD-palveluissa. Leffan saapumisesa Suomeen ei ole vielä tietoa, mutta eikähän tämä näkemättä paskaa -osaston tekele saada pian meilläkin vuokrapalveluihin.