Tältä näyttää potkut saaneen Kevin Spaceyn korvannut Christopher Plummer Ridley Scottin uudessa elokuvassa

30.11.2017 14:09 | Muropaketin toimitus

Ohjaaja selittää syitään korvata Spacey viime hetkellä Christopher Plummerilla All the Money in the World -elokuvassaan.

Kevin Spacey on saanut potkut nyt niin Netflixin House of Cards -sarjasta kuin Ridley Scottin Suomessa 12. tammikuuta ensi-iltansa saavasta All the Money in the World -elokuvasta. Netfix ei aio myöskään esittää jälkituotannossa olevaa Gore-elokuvaa, jonka pääosaa esittää elokuvan tuottajanakin toiminut Spacey.

Nyt All the Money in the Worldista on julkaistu tv-mainos, joka esittelee Spaceyn korvanneen Christopher Plummerin J. Paul Gettyn roolissa.

Getty Oil Companyn perustaja J. Paul Getty oli aikoinaan maailman rikkain mies. Gettyjen perheen tarina tuli tunnetuksi, kun Gettyn 16-vuotias pojanpoika kidnapattiin ja hänestä vaadittiin miljoonien lunnaita – eikä pihi isoisä suostunut maksamaan niitä.

All the Money in the World pohjautuu John Pearsonin kirjoittamaan elämäkertaan ja sen elokuvakäsikirjoituksen on työstänyt David Scarpa (The Day the Earth Stood Still). Kidnapattavaa nuorta Gettyä elokuvassa esittää Charlie Plummer ja hänen henkensä puolesta taistelevaa äitiä Michelle Williams. Mark Wahlberg on äidin liittolaiseksi ryhtyvä turvamies ja isoisä-Gettynä nähdään nyt siis  Christopher Plummer.

Ridley Scott kertoo EW:n tuoreessa haastattelussa syistään antaa Spaceylle kenkää.

Muropaketin uusimmat