Uusimmat

Tältä näyttävät Matthew McConaughey ja Idris Elba Stephen Kingin Musta torni -kirjan leffaversiossa

04.07.2016 10:31 Aki Lehti

Fantasiaromaanin elokuvaversion kuvaukset ovat vihdoinkin käynnissä.

”The man in black fled across the desert, and the gunslinger followed.”, vihdoinkin.

Näin kuuluu Stephen Kingin Musta torni -fantasiakirjasarjan ensimmäinen lause. Vuosien säädön jälkeen The Dark Tower -elokuva-adaptaatio on vihdoinkin tekeillä. Sen pääosassa revolverimies Roland Deschainina nähdään Idris Elba ja Matthew McConaughey esittää Randall Flagia/miestä mustissa, kirjan ja leffan pahista.

Nyt nettiin on päätynyt ensimmäiset kuvat Elbasta ja McConaugheysta The Dark Towerin kuvauspaikalta. Länkkäriä, scifiä, fantasiaa ja vaikka mitä sekoittavan kirjasarjan elokuva-adaptaation käsikirjoituksesta vastaavat Nikolaj Arcel, Anders Thomas Jensen, Akiva Goldsman ja Jeff Pinkner. Tuottajina toimivat Goldman, Ron Howard, Brian Grazer ja Erica Huggins, ja Pinkner on myös vastaava tuottaja.

Nikolaj Arcelin ohjaama leffa saa ensi-iltansa ensi vuoden helmikuussa.

Aki Lehti

”Olen Muropakettia vuodesta 2010 asti avustanut freelancetoimittaja, jonka ominta alaa on popkulttuuri – musiikki, elokuvat ja kirjallisuus. Muroon rustaan lähinnä elokuva- ja tv-arvosteluja sekä niihin liittyviä uutisia ja haastatteluja. Kirjoitan säännöllisesti myös Keskisuomalaiseen, Savon Sanomiin, Karjalaiseen ja Etelä-Suomen Sanomiin. Tekstejäni on julkaistu myös esimerkiksi Helsingin Sanomissa, HS Metrossa ja useissa asiakaslehdissä. Levyarvosteluja olen kirjoittanut reilun 20 vuoden aikana lähes 1500 kappaletta ja henkilöhaastatteluja myös melkein nelinumeroisen määrän. Lempparielokuvani ovat usein niitä, jotka eivät Suomessa pääse laajempaan levitykseen, eli leffafestarikama laidasta laitaan. Lähellä sydäntä ovat esimerkiksi amerikkalainen indie-elokuva ja korealaistuotannot. Vapaa-aikani kuluu elokuvien lisäksi musiikin, kirjojen ja sarjakuvien parissa kyynelehtiessä.”

Muropaketin uusimmat