Uusimmat

Tänään tv:ssä: Jim Carreyn pierupingviinikomedia on silkkaa tuskaa Ace Venturan faneille

28.08.2015 06:30 Muropaketin toimitus

/wp-content/uploads/s/f/editor/images/Popper3.jpg

Jos Jim Carreyn parhaat elokuvat ovat mielestäsi Ace Ventura tai Nuija ja tosinuija, kannattaa pysyä pois Subilta tänään kello 21.00 alkaen.

Carreyn uran alkuaikojen anarkiasta ei ole hajuakaan Subin esittämässä Herra Popper ja pingviinit -elokuvassa (Mr. Popper’s Penguins). Se on koko perheen ”ilottelu”, joka palvelee parhaiten lapsikatsojia lähetysajastaan huolimatta. Tuhminta elokuvassa ovat kakkivat siivekkään.

Jim Carrey on ”Herra Popperissa” newyorkilainen eronnut liikemies, jonka elämän sisältö ovat hyvät bisnekset ja toive saada teini-ikäiset lapset silloin tällöin kylään. Eräänä päivänä mies kuitenkin saa yllättävän perinnön, joka mullistaa hänen elämänsä.

Mark Watersin vuonna 2011 valmistuneessa elokuvassa näyttelevät myös mm. Carla Cugino ja Angela Lansbury.

”Kysymys: kuinka hauskaa on, kun pingviini pieree tahi kakkaa Jim Carreyn päälle? Mikäli vastaus on ’erittäin’ tai vaikka ’melkoisen’, kannattaa mennä katsomaan Herra Popper ja pingviinit. Toki siinä on paljon muutakin kuin ilmavaivaisia siivekkäitä, mutta nyt puhutaan ydinasioista”, totesi Olli Sulopuisto Herra Popperista Dome.fi:n arviossa neljä vuotta sitten.