Uusimmat

Tänään tv:ssä: Suomessakin K18-ikärajan saanut panodraama

13.05.2016 06:46 Muropaketin toimitus

Toukokuu on Yle Teemalla seksin ja seksuaalisuuden teemakuukausi. Yhdyntäkimara jatkuu tänään kello 22.00 Lars von Trierin ohjaaman Nymfomaanin jälkimmäisellä osalla.

Vuonna 2013 valmistuneessa Nymfomaanissa (Nymphomaniac) vanha ja karismaattinen poikamies, Seligman, löytää pahoinpidellyn Joen kujalta. Seligman ottaa Joen mukaan kotiinsa, missä hän hoitaa tämän haavat ja samalla kyselee Joen elämästä. Seligman kuuntelee tarkasti kun Joe kertoo elämästään tarinan, joka sisältää paljon yksityiskohtia ja vaaratilanteita.

Ja seksiä.

Paljon seksiä.

Nymfomaanin pääosissa nähdään Charlotte Gainsbourg, Stellan Skarsgård, Stacy Martin, Shia LaBeouf, Jamie Bell, Udo Kier, Uma Thurman, Sophie Kennedy Clark, Willem Dafoe, Mia Goth, Christian Slater, Nicolas Bro ja Connie Nielsen.

Dome.fi:n arviossa Nymfomaanista todettiin ensi-illan aikoihin seuraavaa:

”Elokuvan ikäraja on K18 ja vaikka pyrin tässä arviossa käyttämään jossain määrin kaikille sopivaa kieltä, eräitä asioita on hankala sanoa hienosti kiertäen. Nymphomaniacissa nimittäin nussitaan HC-tyyliin. Alastomuus ja yhdyntä ovat äärimmäisiä erikoistehosteita, joiden tehoa Nymphomaniac sekä hyödyntää että korruptoi. Kuuluisia näyttelijöitä ei ole totuttu näkemään nakuna eikä varsinkaan panemassa. Edellistä on elokuvassa varsin paljon, jälkimmäistä loppujen lopuksi aika vähän. (Hirmuisen hauska kuva on sellainen, jossa Shia LaBeouf kurkkii elimensä vierestä siittimen työntyessä rytmikkäästi emättimeen.)”