Tarzan-leffasta tuttu Adam Cozad rustaa Suicide Squad 2:n käsikirjoitusta

20.03.2017 20:02 | Muropaketin toimitus

Jatko-osa halutaan tehdä nopeasti valmiiksi.

The Hollywood Reporter kertoo Warner Bros. -studion buukanneen muun muassa The Legend of Tarzan -ja Jack Ryan: Shadow Recruit -elokuvista tutun Adam Cozadin Suicide Squadin jatko-osan käsikirjoittajaksi.

Leffalla ei vielä ole ohjaajaa, vaikka studio haluaa sen mahdollisimman pian valmiiksi, ilmeisesti jo vuodeksi 2018. Ohjaajaksi on jo kosiskeltu muun muassa Mel Gibsonia, Ruben Fleischeria (Zombieland), Daniel Espinosaa (Life) ja Jonathan Levineä. Screenrant-sivusto mainitsee myös The Shallows -haihömpästä tutun Jaume-Collet Serran olevan yksi vaihtoehto.

Nähdäänkö jatko-osassa sama näyttelijäkaarti kuin ensimmäisessä elokuvassa on myös vielä epäselvää.  Margot Robbie on buukattu jo Gotham City Sirens -spin-off-leffaan ja Jared Leto ei ollut lainkaan tyytyväinen Suicide Squadin lopulliseen versioon, kuten ei moni katsojistakaan. Leffa kuitenkin voitti jopa Oscarin parhaasta maskeerauksesta ja on tahkonut rahaa tähän mennessä noin 746 miljoonaa dollaria, joten voidaan olettaa usean näyttelijöistä olevan valmis palaamaan rooleihinsa.

David Ayerin ohjaamassa Suicide Squadissa nähtiin Leton ja Robbien lisäksi Adewale Akinnuoye-Agbaje, Adam Beach, Jai Courtney, Viola Davis, Cara Delevingne, Karen Fukuhara, Jay Hernandez, Joel Kinnaman ja Will Smith. Ayer ohjaa myös Gotham City Sirens -elokuvan.

Suicide Squad
Kaikki jutut aiheesta