Tarzan palaa valkokankaille

03.09.2008 11:31 | Muropaketin toimitus

Kreegah! Tarzan bundolo! Legendaarinen apinamies saa palaa valkokankaille lähivuosina, mutta asiasta ei vielä kannata olla järin innoissaan. Ohjaajaksi on nimittäin valittu Stephen Sommers, joka tunnetaan mm. asiantuntijoiden heikoiksi luonnehtimista Van Helsing- ja Muumio-elokuvista.

Edellisestä Tarzan-elokuvasta on aikaa jo liki 10 vuotta, sillä edellisen kerran apinoiden kasvattama villimies nähtiin valkokankaalla vuonna 1999 Disneyn animaatioelokuvassa. Warner Bros. Pictures on kuitenkin suunnitellut uutta Tarzan-elokuvaa jo vuodesta 2003. Yhdessä vaiheessa ohjaajaksi kaavailtiin vakavasti Guillermo del Toroa, joka kuitenkin työstää parhaillaan Hobitti-elokuvaa ja sen jatko-osaa yhdessä Peter Jacksonin kanssa, ja aikoo sen jälkeen ilmeisesti keskittyä Hellboy 3 -elokuvaan.

Stephen Sommers on juuri saanut valmiiksi ensi vuonna ensi-iltaan saapuvan G.I.Joe: Rise of Cobra -elokuvan kuvaukset. Seuraavaksi miehen olisi tarkoitus laatia Tarzanille käsikirjoitus yhdessä Stuart Beattien kanssa ja aloittaa sitten elokuvan esituotanto. Uuden Tarzanin ensi-illasta ei ole siis vielä minkäänlaista tarkkaa tietoa.

Muropaketin uusimmat