Uusimmat

Tätä on moni odottanut: Maailman parhaisiin sarjoihin lukeutuva Band of Brothers saa jatkoa

12.10.2020 10:01 Muropaketin toimitus

True Detective -sarjasta ja uudesta James Bondista tuttu Cary Joji Fukunaga ohjaa Band of Brothers -sarjan jaksoja.

Deadline kertoo Cary Joji Fukunagan ohjaavan Masters of the Air -sarjan kolme ensimmäistä jaksoa. Steven Spielbergin ja Tom Hanksin tuottama sarja on hänen ensimmäinen ohjaustyönsä James Bond -elokuva No Time to Dien jälkeen.

Masters of the Air on jatkoa Band of Brothers- ja The Pacific -huippusarjoille. Sen käsikirjoituksesta vastaavat Band Of Brothersinkin rustanneet John Orloff ja Graham Yost.

Alun perin Masters of the Air oli HBO:n projekti, mutta he jättivät sen tekemättä huiman budjetin takia, joka on noin 250 miljoonaa euroa. Sarjan tekee Apple, eli se nähdään heidän Apple TV Plus -suoratoistopalvelussaan. Masters of the Air perustuu pääosin Donald L. Millerin tositapahtumista kertovaan Masters of the Air: America’s Bomber Boys Who Fought the Air War Against Nazi Germany -romaaniin.

Kaikki Band of Brothersista ja Pacificista tutut tuottajat ovat jälleen mukana, eli pääpäsmäreinä toimivat Tom Hanks, Gary Goetzman ja Steven Spielberg. Masters of the Airin kuvaukset alkavat näillä näkymin maaliskuussa Lontoossa.

Muropaketti jututti ohjaaja Fukunagaa viisi vuotta sitten, jolloin Netflix julkaisi hänen ohjaamansa Beasts of No Nation -elokuvan. Se oli suoratoistopalvelun ensimmäinen alkuperäiselokuva, joka tuntuu nyt melko hämmentävältä. Koko haastis löytyy täältä:

Haastattelu: Cary Fukunaga ohjasi Netflixin Beasts of No Nationin malarian kourissa