Uusimmat

Tauko Avatarista: James Cameronilta elokuva Atlantiksesta

15.06.2016 06:59 Tatu Junni

James Cameronilla on kädet täynnä Avatarin jatko-osia, joiden pitäisi putkahdella elokuvateattereihin vuoden välein, kunhan homma vihdoinkin saadaan pakettiin. Na’vien edesottamusten lisäksi miehen pitää kiireisenä uusi dokumenttiprojekti.

Myös Terminatorista, Aliensista ja Titanicista tuttu James Cameron on lupautunut tuottajaksi National Geographicin tulevaan Search For Atlantis -elokuvaan, joka tutkii myyttistä kadonnutta kaupunkia ja avaa sen tarinan taustoja katsojille.

Search For Atlantis on jo toinen National Geographyn dokumentti aiheesta. Vuonna 2011 ilmestyi Finding Atlantis, jonka mukaan tarunhohtoinen kaupunki olisi sijainnut Espanjan rannikolla.

James Cameronin mukaan aiheesta on saanut uutta tietoa, jonka myötä on perusteltua palata aiheen pariin:

”Historiallisen ja arkeologisen totuuden löytäminen Atlantiksen myytistä on aina kiehtonut mieltäni. Tutkimustiimimme käy läpi useita uusia teorioita Atlantiksen olinpaikasta, keitä sen mystiset asukkaat olivat ja millainen onnettomuus pyyhki heidät kartalta yli kolme vuosituhatta sitten”.

Search For Atlantiksen kuvaukset ovat jo käynnissä. Elokuva näkee päivänvalon siis todennäköisesti ensi vuoden puolella.

Lähde: NME

Tatu Junni

Olen toiminut Otavamedian eri sivustojen tuottajana ja toimittajana vuodesta 2007 lähtien. Ensin Plaza.fi:n elokuva- ja musiikkiosio Kaistalla, myöhemmin eDomessa ja Domessa, ja nykyään sitten Muropaketissa. Osallistun juttujen kirjoittamiseen aktiivisesti etenkin elokuvaosiossamme, joka on käsittelemistämme aiheista minulle läheisin.

Muropaketin uusimmat