Uusimmat

Täyskieltoon joutuneen The Human Centipede 2:n ohjaaja puolustautuu: ”Se on v***u vain ELOKUVA!”

08.06.2011 09:01 Muropaketin toimitus

Uutisoimme eilen The Human Centipede II – Full Sequence -elokuvan joutuneen Iso-Britanniassa täyskieltoon. Sikäläisen elokuvatarkastamon mielestä elokuva on julmaa väkivaltapornoa, joka raiskauskuvastollaan on liian haitallista katseltavaa kenellekään.

Nyt ohjaaja Tom Six on avannut oman sanaisen arkkunsa ja luonnollisesti hän puolustaa elokuvaansa. Samalla mies on nyreissään siitä, että British Board of Film Classification spoilasi The Human Centipede II:n tarinan ja tapahtumat elokuvayleisöltä.

Six kommentoi asiaa Empire-lehdelle seuraavin sanankääntein:

”Kiitos BBFC kun spoilasitte elokuvani nettisivuillanne ja bannasitte elokuvan poikkeuksellisella tavalla. Ilmeisesti tein kamalan kauhuelokuvan, mutta eikö hyvän kauhuelokuvan pitäisikin olla kamala? Rakkaat ystävät, se on v***u vain ELOKUVA. Kaikki siinä on fiktiota. Ei totta. Mielikuvitusta. Taidetta. Antakaa ihmisten itse päättää katsoako se vai ei. Jos ihmiset eivät kestä sitä tai pidä elokuvistani, älkää sitten katsoko niitä. Jos ihmiset taas pitävät niistä, pitäisi heidän voida katsoa niitä milloin vaan ja missä vaan, myös Iso-Britanniassa”.

The Human Centipede II sisältää mm. kohtauksia, joissa elokuvan päähenkilö masturboi hiekkapaperilla, raiskaa naisen ja nauttii katsellessaan yhteen ommeltujen uhriensa ulostaessa toistensa suihin.

Lähde: Empire