Uusimmat

Teenage Mutant Ninja Turtles -elokuvat on nyt nähty – jatkoa ei tule ”viime kesän tapahtumien jälkeen”

31.10.2016 09:19 Tatu Junni

Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows

Teenage Mutant Ninja Turtles keräsi vuonna 2014 kasaan melkein 500 miljoonan dollarin lippurahat. Alkukesästä ensi-iltansa saanut Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows ylsi vain puoleen tuosta summasta.

Collider-sivuston haastattelussa tuottaja Andrew Form sanoi suoraan, ettei hänellä ole mitään käsitystä siitä, miksi Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows jäi niin pahasti tavoitteestaan.

”Rakastimme elokuvaamme. Rakastimme sen tekemistä. Aina ensimmäisestä Super Bowl -mainoksesta valmiiseen leffaan asti meillä oli todella hyvä fiilis materiaalin suhteen ja jostain syystä emme silti löytäneet ensimmäisen elokuvan yleisöä enää”, Form kummasteli.

”Puhuimme paljon siitä mikä meni pieleen, emmekä pysty käsittämään sitä. Emme mitenkään. Omasta mielestämme teimme loistavan elokuvan aina julkaisuajankohtaa ja uusia hahmoja myöten.”

Koska Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows floppasi studion odotuksiin nähden aika pahasti, ei jatkoa ole enää luvassa. Ainakaan Andrew Form ei usko niin.

”En kuitenkaan sanoisi, etteikö vielä joskus tehtäisi jotain Turtles-aiheista elokuvaa”, tuottaja lisäsi toiveikkaana.

Out of the Shadows on julkaistu Suomessa dvd:llä ja blu-raylla lokakuussa.

Tatu Junni

Olen toiminut Otavamedian eri sivustojen tuottajana ja toimittajana vuodesta 2007 lähtien. Ensin Plaza.fi:n elokuva- ja musiikkiosio Kaistalla, myöhemmin eDomessa ja Domessa, ja nykyään sitten Muropaketissa. Osallistun juttujen kirjoittamiseen aktiivisesti etenkin elokuvaosiossamme, joka on käsittelemistämme aiheista minulle läheisin.

Muropaketin uusimmat