UUSIMMAT

Teenage Mutant Ninja Turtlesien toinen isä puolustaa Michael Bayn ”avaruusolentoelokuvaa”

23.03.2012 09:40 | Muropaketin toimitus

TMNT

Poru uuden Teenage Mutant Ninja Turtles -elokuvan ympärillä jatkuu. Nyt hahmot yhdessä Peter Lairdin kanssa luonut Kevin Eastman on ilmoittanut olevansa Michael Bayn puolella – ja itseasiassa myös mukana elokuvan tekemisessä.

Tapahtunut tähän mennessä: Michael Bay ilmoitti viime viikonloppuna, että hänen tuottamassaan Teenage Mutant Ninja Turtles -elokuvassa ninjakilpikonnat ovat avaruusolentorotu. Fanit vetivät herneen nenäänsä ja alkoivat rähjätä internetissä. Bay käski ihmisiä rauhoittumaan, mutta tietenkin turhaan. Sittemmin myös aikaisempien TMNT-elokuvien näyttelijät ovat esitelleet omia mielipiteitään uuden kilpparileffan linjanvedoista.

Nyt Teenage Mutant Ninja Turtles -sarjakuvat yhdessä Peter Lairdin kanssa 1980-luvulla luonut Kevin Eastman on ilmoittanut osallistuvansa elokuvan tekemiseen. Hän on ilmoittanut elokuvan olevan ”MAHTAVA” ja kuuluvansa virallisesti sen tekijätiimiin. Eastmanin kollega Peter Laird ei ole omien sanojensa mukaan ihan yhtä innoissaan elokuvasta, mutta aikoo antaa sille mahdollisuuden skeptisyydestään huolimatta.

Vielä ei ole tiedossa mitä Kevin Eastman varsinaisesti tekee uuden TMNT-elokuvan eteen, mutta arvatenkin hänen tittelinsä on ”tuottaja” tai muuta vastaavaa. Josh Appelbaumin ja Andre Nemecin käsikirjoittama Ninja Turtles saa ensi-iltansa 25.12.2013. Elokuvan ohjaa Jonathan Liebesman.

Lue myös:

Teenage Mutant Ninja Turtlesien luoja ja näyttelijät kommentoivat uutta ”avaruusolentoelokuvaa”

Michael Bay käskee Teenage Mutant Ninja Turtles -faneja rauhoittumaan

Ninjakilpikonnat ovat uudessa TMNT-elokuvassa oma rotunsa – pahiksena häärää aivo-olio Krang?

Michael Bay: ”Ninjakilpikonnat ovat avaruusolentoja uudessa Teenage Mutant Ninja Turtles -elokuvassa”

Lähde: Comic Book Movie

Keskustelu

En odota tältä leffalta mitään. Ne vanhat kyl vois huvikseen pitkästä aikaa kattella.

Muropaketin uusimmat