Teenage Mutant Ninja Turtlesin uusi traileri esittelee vihdoin myös Tikun ja Silppurin

24.06.2014 19:05 | Muropaketin toimitus

Teenage Mutant Ninja Turtles

Cowabunga! Teenage Mutant Ninja Turtlesin uusi traileri esittelee elokuvasta runsaasti uutta materiaalia. Vihdoin myös Silppuri ja Tikku-rotta pääsevät valokeilaan.

Jonathan Liebesmanin ohjaama ja Michael Bayn tuottama Teenage Mutant Ninja Turtles saapuu Suomen teattereihin 22. elokuuta.

Peter Lairdin ja Kevin Eastmanin sarjakuviin löyhästi pohjautuvassa seikkailuelokuvassa kuvio on seuraava:

Kaupunki tarvitsee sankareita. Pimeys laskeutuu New York Cityn ylle kun Shredder kätyreineen pitää ohjaksissaan koko kaupunkia poliisivoimista aina poliitikoihin asti. Tulevaisuus näyttää synkältä, kunnes viemäreistä kantautuu vastaus asukkaiden rukouksiin. Hylkiöiksi tuomitut veljekset, neljä satunnaista sankaria, saavat selville kohtalonsa teini-ikäisinä mutanttininjakilpikonnina. Pelastaakseen kaupungin ja paljastaakseen Shredderin ilkeät aikeet heidän on yhdistettävä voimansa pelottoman toimittaja April O’Neilin (Megan Fox) ja hänen sanavalmiin kameramiehensä Vern Fenwickin (Will Arnett) kanssa.

Vuoden 1990 elokuvaversioon tottuneena oheisesta trailerista on aika vaikea innostua järin paljon, mutta eiköhän Liebesmaninkin kilpikonnat oman fanikuntansa löydä ainakin nuorempien katsojien keskuudesta.

Teksti: Tatu Junni

Keskustelu

Jossain varhaisessa kuvassa Shredder näytti todella hyvältä. Nyt se onkin joku transformeri.. Tikku ainoana hahmona näyttää onnistuneelta.

Ja tuo dubstep…

Traileri paljastaa muutenkin aivan liikaa elokuvan juonesta ja tapahtumista…

Jes, silppurista on tehty robotti… (ainakin trailerin perusteella, yhdessä kohtaa suomeksi mainittiin robottisamurai)

No kyllä huomaa Bayn kädenjäljen. Äänitehosteet ja kaikki kuin Transformersista..pelkäänpä että tuo Silppurikin perseilty ihan yli. Harmi, sillä nuo Turtlesit vaikuttaa onnistuneilta jos ei lasketa Donatellon laseja.

Muropaketin uusimmat