UUSIMMAT

Apinoiden planeetta -tähti esittää teini-ikäistä Grootia Avengers: Infinity War -elokuvassa

30.10.2017 11:25 Muropaketin toimitus

Notary on kokenut motion capture -näyttelijä.

Neljännen Avengers-elokuvan tuotanto on tällä hetkellä täydessä vauhdissa, ja nyt on vihdoinkin selvillä kuka esittää teini-ikäistä Grootia Avengers: Infinity War -leffassa. Teini-Groot nähtiin ensimmäisen kerran Guardians of the Galaxy 2:n lopputekstien jälkeisessä kohtauksessa, ja nyt Terry Notary kertoo Yahoon haastattelussa saaneensa roolin. Notary tunnetaan parhaiten Rocket-apinan roolistaan Apinoiden planeetta -trilogiassa.

“Kyllä, esitän Grootia ja se on todella hauskaa. En voi paljastaa juuri mitään, mutta teini-ikäinen Groot käyttäytyy kuten teineillä on tapana. Groot löytää itselleen oppi-isän, jonka kaltaiseksi hän yrittää tulla”, Notary kertoo..

Avengers: Infinity War -elokuva sijoittuu neljä vuotta Guardians of the Galaxy 2:n jälkeen. Captain America: Civil Warin tapahtumista kärsivät Kostajat lyöttäytyvät yhteen Guardians of the Galaxyn hahmojen kanssa itse Thanos-titaania vastaan.

Avengers: Infinity War tulee ensi-iltaan ensi vuoden toukokuussa. Sen toinen osa nähdään keväällä 2019.

Näyttelijöinä leffoissa nähdään muun muassa Robert Downey Jr., Chris Evans, Mark Ruffalo, Scalett Johansson, Chris Hemsworth, Anthony Mackie, Paul Bettany, Elizabeth Olson, Jeremy Renner, Chadwick Boseman, Sebastian Stan, Don Cheadle, Chris Pratt, Dave Bautista, Zoe Saldana, Pom Klementieff, Benedict Cumberbatch, Benedict Wong, Sean Gunn, Tom Holland, Josh Brolin ja Paul Rudd.