Tenetille jatko-osa? Ainakin Christopher Nolanin ohjaaman elokuvan tähti on valmis

23.09.2020 08:49 | Muropaketin toimitus

Vai oliko teattereissa nyt pyörivä Tenet-elokuva jatko-osa ja ensimmäinen on jo julkaistu, mutta näemme sen silti myöhemmin? 

Christopher Nolanin Tenet-elokuvalle voisi helposti tehdä jatko-osan, esiosan, sivuosan tai missä ja milloin tahansa tapahtuvan toisen leffan. Tenetin pääosanesittäjä John David Washington kertoo Esquiren jutussa olevansa valmis palaamaan Protagonistin rooliin koska tahansa.

Leffan lopun paljastus on näyttelijän mukaan tehty jatko-osa mielessä.

– Niin minä sen ajattelin! Me jatkamme seikkailua, näemme uudestaan muutaman vuoden kuluttua. Mutta itse asiassa en tiedä mahdollisesta jatkosta mitään. Ehkä Chris on miettinyt jatkon valmiiksi jo vuosia sitten. Toivon että voimme palata Tenetin ainutlaatuiseen maailmaan, Washington sanoo.

Tenet on valitettavasti pandemian takia ainakin Yhdysvalloissa melkoinen floppi, mutta jos maailma joskus palaa edes melkein entiselleen, niin jatkoa saattaa olla luvassa.

Muropaketin arviossa Tenet sai neljä tähteä ja siitä todettiin muun muassa seuraavaa:

”Nolan kuitenkin kuljettaa tarinaa tutulla, raudanlujalla otteellaan. Kuurouttava soundtrack jylisee ja elokuva sykkii eteenpäin huikealla draivilla. Katsoja voi vain pitää penkistä kiinni ja yrittää pysyä mukana.

Ohjaajan suurin voimavara on jälleen visuaalisuudessa, ja Tenetissä on Inceptionin tapaan upean mieleenpainuvia, omaperäisiä hetkiä. Tuntuu melkein kuin tarinamaailma olisi suunniteltu mahdollistamaan parhaat visuaaliset ja kohtaukselliset ideat.”

Arvostelu | Christopher Nolanin uusi Tenet-elokuva on kovan luokan scifiä – ja vielä vaikeampi kuin Inception

Muropaketin uusimmat