Uusimmat

Teräsmies-elokuvan tähti paljasti: ”Nukahdin Batman v Supermania katsoessa”

18.11.2016 08:28 Tatu Junni

man-of-steel-michael-shannon

Man of Steel -elokuvassa Zod-konnaa esittänyt Michael Shannon on kommentoinut Batman vs Superman: Dawn of Justicea kohtalaisen tylyllä tavalla.

Keväällä ensi-iltansa saanut Batman v Superman: Dawn of Justice jatkoi Man of Steelin tarinaa. Michael Shannon ei ollut elokuvassa mukana, mutta häntä kiinnosti nähdä miten Teräsmiehen seikkailut jatkuvat.

Niinpä hän laittoi Dawn of Justicen pyörimään – mutta ei koskaan saanut katsottua elokuvaa loppuun.

Zack Snyder [ohjaaja] tappaa minut tästä hyvästä, mutta nukahdin kun koetin katsoa sitä elokuvaa. Tiedän, tiedän… Olin kuitenkin mannertenvälisellä lennolla ja hyvin väsynyt. Eihän sitä elokuvaa olisi pitänyt katsoa koneessa, mutta en koskaan enää käy leffateattereissa. Minulla ei ole aikaa”, Shannon paljasti Fandango-sivuston haastattelussa.

Samassa yhteydessä Boardwalk Empirestakin tuttu näyttelijä kertoi, miksi hän halusi aikoinaan tehdä Man of Steelin.

”Mielestäni sen tarina oli mielenkiintoinen ja tärkeä. Man of Steel kertoo sivilisaatiosta, joka tuhoaa oman planeettansa ja lähtee etsimään uutta. Soittaako kelloja? Sen takia tein sen. En sen takia että halusin mukaan isoon sarjakuvaleffaan – Man of Steelin tarina oli mielestäni aidosti kaunis”.


man-of-steel-poster-michael-shannon

 

Tatu Junni

Olen toiminut Otavamedian eri sivustojen tuottajana ja toimittajana vuodesta 2007 lähtien. Ensin Plaza.fi:n elokuva- ja musiikkiosio Kaistalla, myöhemmin eDomessa ja Domessa, ja nykyään sitten Muropaketissa. Osallistun juttujen kirjoittamiseen aktiivisesti etenkin elokuvaosiossamme, joka on käsittelemistämme aiheista minulle läheisin.

Muropaketin uusimmat