Teräsmies-sarja Kryptonin kakkoskaudesta julkaistiin teaser-traileri heti ensimmäisen kauden finaalijakson jälkeen.

25.05.2018 10:23 | Muropaketin toimitus

Krypton-sarja jatkuu ensi vuonna.

SyFY-kanavan Teräsmies-sarja ilman Teräsmiestä, eli Krypton jatkuu ensi vuonna toisen tuotantokauden jaksoin. Kymmenestä jaksosta koostuvan ensimmäisen kauden finaalijakso esitettiin eilen, jonka jälkeen SyFy julkaisi saman tien jatkoa promoavan teaser-trailerin.

Krypton kertoo Teräsmiehen isoisä Seg-Elistä, jonka täytyy taistella Brainiac-pahista vastaan ja estää tätä tuhoamasta Krypton-planeettaa ennen aikojaan. Jos planeetta posahtaa liian aikaisin, ei Kal-El, eli Teräsmies koskaan synny.

Muropaketin arviossa HBO Nordicin Suomessa esittämä Krypton tuomittiin ö-luokan roskaksi. Siitä todettiin muun muassa seuraavaa:

”Teräsmiehen isoisän nuoruusvuosista kertova Krypton on aivan kammottavaa saippuaoopperaa surkeilla erikoistehosteilla varustettuna. Ainuttakaan sen onnetonta näyttelijää ei tunnu kiinnostavan edes olla mukana tekeleessä ja jälki on sen mukaista. Muropaketti sai sarjan kymmenestä jaksosta katsottavakseen ennakkoon viisi, joiden väijyminen oli usean päivän prosessi.

Pilottijakso meni vielä naureskellen sarjan kehnoudelle, mutta toisen jakson pääsin loppuun vasta kolmannella yrittämällä. Kahdella aiemmalla kerralla nukahdin kesken. Loput kolme jaksoa olivat helpompia tapauksia, sillä Krypton-käppä alkoi kiukuttaa niin paljon, ettei nukahtamisen vaaraa ollut.”

Muropaketin uusimmat