UUSIMMAT

Terminator 2:n pikkupojalle ei käynyt hyvin: Edward Furlong tekee nykyään keskiyön jämäleffoja

07.06.2017 07:26 | Muropaketin toimitus

Vuonna 1991 jokainen pikkupoika oli kateellinen Edward Furlongille. Nuori näyttelijä sai hengailla Arnold Schwarzeneggerin kanssa ja tähditti vuosikymmenen alkupuolen kovinta scifi-toimintaelokuvaa. Ongelmat alkoivat kuitenkin kasaantua nopeasti Terminator 2:n jälkeen.

Furlong muistetaan vielä vuoden 1998 American History X:stä, mutta sen jälkeen ura on ollut yhtä alamäkeä. Huume- ja alkoholiriippuvuus sysäsivät nuorukaisen syöksykierteeseen, josta on ollut vaikea tempaista itseään irti. Oikeusistunnot ja pidätyssellit ovat tulleet Furlongille tutuiksi. Holtiton elämäntapa maksoi hänelle roolin Terminator 3: Koneiden kapinassa (2003), jossa John Connoria esitti Nick Stahl.

Fox-kanava esittää ensi yönä kello 2.00 hyvän esimerkin Edward Furlongin nykytuotannosta.

Tarantellatärinä (Arachnoquake, 2012) on ö-luokan ”katastrofikauhua”, jossa New Orleans joutuu keskelle maanjäristystä. Luonnonmullistus aiheuttaa maanalaisten lihansyöjähämähäkkien pääsyn maanpinnalle ja ihmiskunta on ahtaalla.

Tarantellatärinän laadusta kertoo paljon jo elokuvan poikkeuksellisen huono IMDb-arvosana: 2,8/10.

Vaikka Edward Furlong tunnetaan haastavaa hahmona, riittää hänelle yhä töitä elokuva-alalla. Viime vuonna mies teki draaman A Winter Rose yhdessä Billy Zanen kanssa, ja myöhemmin tänä vuonna ilmestyy mysteeritrilleri The Reunion.

Muropaketin uusimmat