Uusimmat

Tetris-elokuvan palikat ovat ilmeisen isoja – Luvassa leffatrilogia

29.06.2016 08:38 Aki Lehti

Luvassa on tuottajan mukaan niin iso stoori, ettei se mahdu yhteen leffaan.

Jos aiemmin uutisoitu Tetris-elokuva kuulosti järjettömältä idealta, niin nyt homma viedään kirjaimellisesti nextille levelillle.

Alun perin jo vuonna 2014 ilmoitetusta Tetris-elokuvasta tehdäänkin trilogia. Kyseessä ei kuulemma ole tarkoitus tehdä mahdollisimman paljon rahaa, vaan tuottaja Larry Kasanoffin mukaan tekijätiimin kasaan kyhäämä stoori ”on vain niin iso”.

Hän myös torppaa väitteet, joiden mukaan leffa tarjoaa tarinan, jossa palikat taistelevat toisiaan vastaan.

– Ei meillä ole jaloilla varustettuja juoksentelevia palikoita. Mutta upeaa, että ihmiset ajattelevat niin. Se laskee riman varsin alas, Kasanoff sanoo.

Tarkoituksena on kuvata Kiinassa, jossa tekijät haluavat käyttää paikallisia staroja elokuvan vetonauloina.

Tetris

Lähde: Guardian

Aki Lehti

”Olen Muropakettia vuodesta 2010 asti avustanut freelancetoimittaja, jonka ominta alaa on popkulttuuri – musiikki, elokuvat ja kirjallisuus. Muroon rustaan lähinnä elokuva- ja tv-arvosteluja sekä niihin liittyviä uutisia ja haastatteluja. Kirjoitan säännöllisesti myös Keskisuomalaiseen, Savon Sanomiin, Karjalaiseen ja Etelä-Suomen Sanomiin. Tekstejäni on julkaistu myös esimerkiksi Helsingin Sanomissa, HS Metrossa ja useissa asiakaslehdissä. Levyarvosteluja olen kirjoittanut reilun 20 vuoden aikana lähes 1500 kappaletta ja henkilöhaastatteluja myös melkein nelinumeroisen määrän. Lempparielokuvani ovat usein niitä, jotka eivät Suomessa pääse laajempaan levitykseen, eli leffafestarikama laidasta laitaan. Lähellä sydäntä ovat esimerkiksi amerikkalainen indie-elokuva ja korealaistuotannot. Vapaa-aikani kuluu elokuvien lisäksi musiikin, kirjojen ja sarjakuvien parissa kyynelehtiessä.”

Muropaketin uusimmat