Voisiko Thanos vielä palata Marvel Studiosin elokuviin? Avengers: Endgamesta poistettiin kohtaus, joka vihjasi niin

20.11.2019 07:13 | Muropaketin toimitus

Marvel Studiosin kotiteattereihin julkaisemassa Infinity Saga -kokoelmassa on mukana runsaasti lisämateriaalia ja poistettuja kohtauksia.

Hillittömän kokoinen (ja hintainen) Infinity Saga -boksisetti on nyt julkaistu maailmalla, ja sen sisältämät lisämateriaalit ja poistetut kohtaukset saavuttaneet Marvel-fanit. Poistetuissa kohtauksissa on kiinnostavia materiaaleja, jotka olisivat voineet muuttaa koko Marvelin elokuvauniversumin suunnan.

Yksi tällainen on Comicbook.comin uutisen mukaan kohtaus, jossa vihjataan Thanosin mahdolliseen paluuseen. Avengers: Endgamen lopusta poistetussa kohtauksessa Tilda Swintonin esittämä The Ancient One selittää “Napsautuksen” luonnetta ja sitä, kuinka se voisi myös tarkoittaa Thanosin paluuta.

Kohtauksessa hän selittää, että napsautus ei varsinaisesti tapa ihmisiä, joiden olemassaolo päättyy sen voimasta. On ero siinä, tapetaanko joku aktiivisesti vai toivotaanko hänet vain pois: toinen voidaan perua, toinen on puolestaan pysyvä.

Tämän pohjalta olisi siis mahdollista, että Josh Brolinin esittämä Thanos vielä jossain vaiheessa palaisi Marvelin elokuviin.