The Aeronauts -traileri: Eddie Redmaynen ja Felicity Jonesin kuumailmapalloseikkailu ei näytä lainkaan niin tylsältä kuin aluksi voisi kuvitella

23.09.2019 20:20 | Muropaketin toimitus

Tom Harperin ohjaama The Aeronauts julkaistaan Amazonilla joulukuun lopussa. Elokuva saa myös valkokangaskierroksen ainakin Yhdysvalloissa.

Meteorologia ei ole aina tarkoittanut sääkarttoja ja Pekka Poutaa. Tom Harperin ohjaama ja Jack Thornen käsikirjoittama The Aeronauts kertoo tarinan meteorologian uranuurtajasta, James Glaisherista, jota elokuvassa esittää Eddie Redmayne. Redmayne tekee elokuvassa jälleen yhteistyötä The Theory of Everything -kollegansa, Felicity Jonesin kanssa.

Vuoteen 1862 sijoittuva The Aeronauts kertoo uskomattomasta tutkimusmatkasta taivaalle sääilmiöiden ja niiden ennustamisen perässä.

Jones esittää Aeronautsissa Amelia Wreniä, joka on elokuvaa varten luotu, fiktiivinen hahmo. Hänen kerrotaan pohjautuvan kahteen historialliseen hahmoon – ensimmäiseen naispuoliseen kuumailmapallolentäjään Sophie Blanchardiin ja brittiläiseen Margaret Grahamiin, joka tunnettiin kuumailmapallolentäjänä ja esiintyjänä.

Muissa rooleissa nähdään muun muassa Tom Courtenay, Anne Reid, Rebecca Front, Vincent Perez, Tim McInnerny, Phoebe Fox ja Himesh Patel.

Muropaketin uusimmat