The Avengersin jatko-osia koskeva uskomaton Hulk-huhu olikin uutisankka?

28.02.2013 09:10 | Muropaketin toimitus

Planet Hulk

Muutama viikko sitten Latino Review uutisoi, että The Avengers 2:n lopussa Hulk lähetetään avaruuteen, koska vihreä jätti on liian suuri uhka ihmiskunnalle maan päällä.

Hulk ei kuitenkaan kuole avaruudessa vaan päätyy sooloelokuvassaan Planet Hulk vieraalle planeetalle, jossa hän nousee suureksi sankariksi. Myöhemmin vihreä jätti palaa maapallolle kostamaan Kostajille. Syttyy World War Hulk, joka on The Avengers 3:n kantava teema.

Tällaiset ovat siis Marvel Studiosin suunnitelmat Latino Review -sivuston mukaan. Yhtä luotettavaksi tiedonlähteeksi mielletty Ain’t It Cool News -sivusto väittää nyt jotain ihan muuta.

AICN:n toimittaja Mr Beaksin mukaan Latino Review’n tiedot ovat ”1000 prosenttisesti virheellisiä”.

Beaks kirjoittaa: ”Lähteeni mukaan näin ei vaan tule käymään – ei niin kauan kuin Marvelilla on kuuden elokuvan sopimus Mark Ruffalon kanssa Bruce Bannerin esittämisestä. Se on suurin este PLANET HULKILLE: Banner ei ole mukana siinä lainkaan (ellei lasketa WHAT IF… -tarinaa, jossa Banner kuolee heti saavuttuaan Sakaar-planeetalle). Varmistuakseni asiasta otin yhteyttä toiseen lähteeseen ja he vahvistivat kaikki yksityiskohdat. PLANET HULK ei tule toteutumaan”.

Seuraavan kerran Hulk nähdään vuoden 2015 The Avengers 2:ssa. Ensimmäisen Kostajat-elokuvan lopetus petasi vihreälle jätille sankariroolia tulevaisuudessa, mutta Hulkista on tunnetusti moneksi.

Teksti: Tatu Junni
Lähde: Ain’t It Cool News