The Boys -sarja jatkuu tänään – Twitterissä julkaistu uusi lyhytelokuva paljastaa, missä Butcher oli toisen kauden ensimmäisen jakson ajan

11.09.2020 08:30 | Muropaketin toimitus

Butcher: A Short Film on nyt katsottavissa.

Amazonin The Boys -sarjan virallinen Twitter-tili on julkaissut reilun viiden minuutin mittaisen Butcher: A Short Film -lyhärin, joka paljastaa missä Karl Urbanin esittämä Butcher oli parin ensimmäisen jakson ajan ja mitä hän puuhasi.

Minijakso on vallan kiinnostavaa katsottavaa, mutta siitä tulee myös selville se, miksi materiaali leikattiin pois itse sarjasta. Alun perin sen oli tarkoitus olla mukana kakkosjaksossa, mutta juonikuvio olisi ollut simppelisti liikaa ja episodi aivan liian täynnä tavaraa.

The Boys -sarjan kakkoskausi alkoi viikko sitten, jolloin tarjolle tuli kolme jaksoa. Neljäs jakso julkaistaan Amazonin Prime Videossa tänään. Kakkoskausi pitää sisällään yhteensä kahdeksan jaksoa.

Muropaketin arviossa toinen tuotantokausi kehuttiin ensimmäistä paremmaksi. Siitä todettiin muun muassa seuraavaa:

”The Boys on yhteiskunnallinen ja poliittinen sarja, joka ammentaa suoraan Yhdysvaltain tämän hetken tilanteesta ja käsittelee esimerkiksi alt-right-liikettä ja uusnatseja. Joka suuntaan vauhdilla tempoilevien kertomustensa keskellä sarja ei ehkä ehdi esitellä äärioikeiston nousua tarpeeksi syvällisesti, mutta The Boys on silti vielä aiempaa selvemmin fasisminvastainen sarja.”

The Boys -sarjan uudet jaksot ovat syksyn parasta sikailua – ”Yrjöttää, naurattaa ja ottaa vielä kantaakin”

Muropaketin uusimmat