Uusimmat

The Boys -sarjan tähti vihjasi kahdella sanalla, mitä supersankarihitin kolmannella kaudella tullaan näkemään

13.10.2020 09:07 Muropaketin toimitus

Amazonin The Boys -sarja muuttuu kolmannella kaudella vielä sairaammaksi.

Amazonin Prime Video -palvelussa nähtävän The Boys -sarjan kakkoskauden kahdeksas ja viimeinen jakso tuli tarjolle viime viikon perjantaina. Kaikki eivät ehkä vielä ole ehtineet sitä katsoa, joten ei spoilata finaalin tapahtumia, mutta kerrotaan supersankarisikailun muuttuvan vielä kipeämmäksi kolmannella kaudella.

Tämän hetken parasta tv-pahista, eli Homelanderia esittävä Anthony Starr kertoo Colliderin haastattelussa mitä kolmannella kaudella nähdään. Homelander on empatiaa vailla oleva murhaaja, mutta muuttuu Starrin mukaan vielä kahjommaksi.

– Eric (Kripke, sarjan luoja ja vastaava tuottaja) kuvaili kolmannella kaudella nähtävää Homelanderia minulle kahdella sanalla. Murhanhimoinen mielipuoli, Starr sanoo.

Jos ja kun sarjan tapahtumat seuraavat Garth Ennisin alkuperäissarjakuvan tapahtumia, niin murhanhimoinen mielipuoli ei riitä kuvailemaan Homelanderia, sillä hahmosta katoaa lopullisesti kaikki ihmisyys.

Muropaketin arviossa The Boys -sarjan kakkoskausi keräsi kehut ja siitä todettiin muun muassa seuraavaa:

”The Boys on supersankarisarjaksi naamioitu kantaa ottava pikimusta komedia, joka naurattaa ääneen, saa ajattelemaan ja kysyy tärkeitä kysymyksiä. Uudet jaksot ovat viihdyttäviä, koskettavia ja saavat voimaan pahoin.”

Lue koko juttu täältä:

Arvostelu | Jos et ole jo Amazon Prime Videon tilaaja, nyt kannattaa harkita: The Boys -sarjan uudet jaksot ovat syksyn parasta sikailua – ”Yrjöttää, naurattaa ja ottaa vielä kantaakin”